zondag 7 december 2014

Me, myself and I

Allereerst iets over mezelf.
Mijn naam is Giselle Obers, 24 jaar oud en overduidelijk op zoek naar nog een uitdaging. 
Op dit moment ben ik werkzaam in het familiebedrijf van mijn ouders namelijk een groepsaccommodatie in een voormalige graanschuur onderdeel van een monumentale boerderij. Echter zijn nu de strobalen vervangen door luxe boxspringbedden. Ik heb dankzij het meekijken over de schouders van mijn ouders een enorme passie ontwikkeld voor het opknappen en inrichten van oude panden, het bieden van gastvrijheid, waarbij alles draait om de beleving. Maar naast deze interesses zou ik mij graag ook op andere gebieden willen ontplooien. 

Waar ik gelukkig van word?  
Van héééél veel organiseren, decoreren, communiceren, adviseren & ondersteuning bieden. Ik vind het belangrijk werk te zien als mijn hobby. Verder ben ik niet vies van een uitdaging en zet ik mij altijd voor 100% in. 
Kortom een gedreven doorzetter. 

Doel van mijn blog.

Waar ik minder gelukkig van word? Dat het in deze tijd zo moeilijk is om aan een baan te komen. Als jij je in mijn vorige bericht herkent ben je waarschijnlijk ook net klaar met je studie en op zoek naar werk, het liefst in het verlengde van je studie. 
Met mijn blog wil ik je helpen een stukje dichter bij een baan te komen. Ik ga inzicht geven in de nieuwe stijl van solliciteren, ik geef tips en voorbeelden van anderen. 


Get the job!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten