dinsdag 6 januari 2015

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen!

Allereerst wil ik iedereen een geweldig en voorspoedig 2015 toewensen!

Aan het einde van het jaar is het gebruikelijk om goede voornemens te maken. Je kent ze wel: stoppen met roken, afvallen, op tijd naar bed, vaker een boek lezen. Ook als je aan het solliciteren bent is het goed om goede voornemens te maken maar vooral ook doelen te hebben. Werken aan het krijgen van een leuke job is dan een prachtig voornemen en tevens doel.
Het eerste wat je komend jaar wil doen is jouw CV in de prullenbak gooien, en vanaf nul beginnen. Oké, misschien niet helemaal vanaf nul; wellicht kunnen we nog iets gebruiken.

Een nieuw jaar biedt dan altijd weer de mogelijkheid voor een korte reflectie van datgene wat er afgelopen jaar gebeurd is en wat er in het nieuwe jaar op de planning staat. De traditionele manier van solliciteren heb je nu achter je gelaten en het is tijd om je voor te bereiden op de nieuwe manier van solliciteren. 
Helaas hebben we geen invloed op deze moeilijke tijd die weinig loopbaan perspectief biedt. Maar we kunnen wel aan onszelf en onze manier van presenteren blijven werken. 
Oh ja nog een goed voornemen is mijn blog te blijven volgen! 

Een gezond en succesvol 2015


Geen opmerkingen:

Een reactie posten